Kóré Norbert

Főoldal  /   / Kóré Norbert

2 ingatlan
Kóré Norbert

Pécsett születtem, 22 éve vagyok vállalkozó, 14 év kivitelezői múlttal rendelkezem, 2008-ban váltottam az ingatlan értékesítésre és ekkor költöztem Budapestre, első sorban tanulni, de otthonomra találtam és itt maradtam. Jelenleg is a XIII. kerületben élek párommal és 1 éves kisfiammal.

 

Az ingatlan48-at, 2017-ben társammal Mlinárik Mártonnal alapítottam azzal a céllal, hogy Magyarországon egyedülálló Full szervíz szolgáltatást nyújtsunk onnantól, hogy a lakás eladás gondolata megszületett, akár egészen odáig, hogy beköltözött az új otthonába és reggel az étkező asztalánál ülve fogyasztja el a kávéját.

 

Nálam mindig az az első, hogy pontosan megismerjem problémáit és elképzeléseit, majd közösen stratégiát állítsunk fel a cél elérésére. Ha ez megvan akkor én megtervezem, hogy hogyan kerüljön a rendelkezésre álló időn belül és az elérhető legmagasabb áron  értékesítésre az ingatlan, illetve ezzel párhuzamosan megtaláljam új otthonukat, mert senki nem szeret 2x költözni, illetve a legtöbben nem tudnak csak az eladott ingatlan árából vásárolni. Nem gond, én ezt összehangolom.

 

A megbízásba vett ingatlanaimat általában egy hónapon belül értékesítem, néha kicsit tovább tart és van, hogy 1 hét se kell hozzá, de extrém esetben a 48 órán belüli értékesítést is teljesítem.

 

Az arany értékét is két dolog határozza meg, az első, hogy az emberek szeretik, vágynak rá és a másik, hogy viszonylag kevés van belőle. És ez a két tény igaz az ingatlanok esetében is, de sokszor nem derül ki. Az Ingatlan48 egyedi szolgáltatásai erre nyújtanak megoldást.

 

Ha megbízna ingatlana értékesítésével vagy kérdése van várom szíves megkeresését!