1132 Budapest Victor Hugo u. 41.

Kóré Norbert

Főoldal  /  Munkatársak / Kóré Norbert

9 ingatlan
Kóré Norbert

Pécsett születtem, 22 éve vagyok vállalkozó, 14 év kivitelezői múlttal rendelkezem, 2008-ban váltottam az ingatlan értékesítésre és ekkor költöztem Budapestre, első sorban tanulni, de otthonomra találtam és itt maradtam. Jelenleg is a XIII. kerületben élek párommal és 1 éves kisfiammal.

Az ingatlan48-at, 2017-ben társammal Mlinárik Mártonnal alapítottam azzal a céllal, hogy Magyarországon egyedülálló Full szervíz szolgáltatást nyújtsunk onnantól, hogy a lakás eladás gondolata megszületett, akár egészen odáig, hogy beköltözött az új otthonába és reggel az étkező asztalánál ülve fogyasztja el a kávéját.

Nálam mindig az az első, hogy pontosan megismerjem problémáit és elképzeléseit, majd közösen stratégiát állítsunk fel a cél elérésére. Ha ez megvan akkor én megtervezem, hogy hogyan kerüljön a rendelkezésre álló időn belül és az elérhető legmagasabb áron  értékesítésre az ingatlan, illetve ezzel párhuzamosan megtaláljam új otthonukat, mert senki nem szeret 2x költözni, illetve a legtöbben nem tudnak csak az eladott ingatlan árából vásárolni. Nem gond, én ezt összehangolom.

A megbízásba vett ingatlanaimat általában egy hónapon belül értékesítem, néha kicsit tovább tart és van, hogy 1 hét se kell hozzá, de extrém esetben a 48 órán belüli értékesítést is teljesítem. 

Az arany értékét is két dolog határozza meg, az első, hogy az emberek szeretik, vágynak rá és a másik, hogy viszonylag kevés van belőle. És ez a két tény igaz az ingatlanok esetében is, de sokszor nem derül ki. Az Ingatlan48 egyedi szolgáltatásai erre nyújtanak megoldást.

Ha megbízna ingatlana értékesítésével vagy kérdése van várom szíves megkeresését!

Hírmondó

Iratkozz fel most és légy naprakész, havonta friss hírekkel jelentkezünk!

Ide kattintva elolvashatja az adatvédelmi tájékoztatót.