Mlinárik Márton

Főoldal  /  Munkatársak / Mlinárik Márton

8 ingatlan
Mlinárik Márton

Salgótarjánban születtem, és 11 éve vagyok vállalkozó, a diplomámat közgazdászként szereztem.

Az ingatlanpiaci pályafutásomat 2008-ban kezdtem, és a szakmát a válság idején tanultam. 3 évet piacvezető franchise hálózatnál, 6 évet pedig egy induló franchise hálózatnál töltöttem és bejártam a szamárlétra minden fokát. A nulláról kezdtem, voltam milliomos üzletkötő, irodavezető, alapítottam 4 irodát és irányítottam 50 üzletkötőt.

10 év ingatlanközvetítői múlttal a hátam mögött úgy éreztem, hogy a franchise hálózat inkább akadályoz, mint támogat a céljaim elérésében, ezért az üzlettársammal, Kóré Norberttel egy saját ingatlanközvetítő cég létrehozása mellett döntöttünk, ez lett Ingatlan48.

Az ingatlanos franchise cégek a “nagy számok törvénye” szerint működnek. Ez annyit tesz, hogy legyünk mi a legtöbben, legyen nálunk minden ingatlan…, aztán majd lesz valahogy. Az évek alatt rájöttem, hogy ez a hozzáállás (bár hoz bevételt a cégnek), az ügyfél számára kifejezetten káros. Az én megközelítésem gyökeresen eltér: a minőségi szolgáltatásban hiszek.

Csak néhány lakással foglalkozom, de azokat kiemelt figyelemmel kezelem, és full szervízt nyújtok a profi fotózástól a home stagingen át egészen a birtokba adásig és a közművek átírásáig. Ha egy tulajdonos rám bízza az eladást, minden feladatot átadhat nekem, és úgy fogom kezelni az ügyet, mintha a saját lakásomról lenne szó. Valójában nem ingatlant adok el. Az én munkám az, hogy megoldjam az emberek életét megkeserítő problémákat.

Az ilyen bemutatkozó oldalak rend szerint tele vannak mindenféle szuperlatívusszal, hogy én ilyen meg olyan jó vagyok, de szerintem ez senkit nem érdekel, ezért nem is folytatom tovább.

A szavak helyett beszéljenek a tettek! Bízom benne, hogy az ügyfél referenciáim minden kétséget eloszlatnak.

Ha szükség van rám, csak írjon egy üzenetet, és felveszem Önnel a kapcsolatot!

Készítette: Webrakéta Kft.