1132 Budapest Victor Hugo utca 16.

AZ AJÁNLÁS EREJE – MILLIÓKAT HOZ ÉS HÓNAPOKAT SPÓROL!

A jó szakember kincset ér.

Igaz ez minden munkára, hiszen az adott szakmának az alapos ismerete sok időt és energiát igényel, ha pedig valaki jó a szakmájában, akkor azt megbecsülik, sokat keresik, és mindenhol őt AJÁNLJÁK!

Sokkal nagyobb bizalommal fogad az ember egy olyasvalakit, akiről már sok jót hallott, így nem teljesen „ismeretlenül” vág bele a közös munkába. 

 

Ez hatalmas előnyökkel jár, például az ingatlanpiacon, hiszen ha az eladó a megfelelő szakemberhez fordul, azzal időt és energiát spórol, és nem utolsó sorban pénzt nyer!

Nézzük hogyan:

 1. Nem pocsékol el értékes hónapokat azzal, hogy egyedül próbálja értékesíteni az ingatlanát úgy, hogy még életében nem csinált ilyesmit.
 2. Megspórolja az ingatlanközvetítők rohamát. Ha ugyanis egy magánhirdetés felkerül bármelyik portálra, 85 ingatlanos fogja felhívni csak az első héten.
 3. Nem kell végignéznie, hogy a lakásából egy elcsépelt tömegcikket csinálnak (rossz minőségű fotókkal, gyenge leírásokkal, és össze-vissza paraméterekkel), ami a csapból is folyik, míg végül a vevők már halálra unják magukat tőle. A lakásból “unikumot” kell csinálni, egyedivé kell tenni, hogy a vevőt érdekelje.
 4. Nem kell végighallgatnia az összes sablondumát, amivel az ingatlanosok szimpátia-versenyt akarnak nyerni.
 5. Nem fogják megzavarni az agyát azzal a szöveggel, hogy “az ingatlanát 8.000.000 Ft-tal többért is el lehet adni”. Tudom, mindenkinek szimpatikus, ha több pénzt ígérnek. De gondolkozzunk már egy kicsit. Ha eddig nem sikerült eladni, akkor majd biztosan menni fog, ha emeljük az árat…
 6. Nem fogja halálra idegesíteni saját magát amiatt, hogy megbízott 20 ingatlanost, és egyik sem csinál semmit. Bár ez logikus, hiszen egyenként kemény 5% esélyük van a sikerre, ezért az erőfeszítés is ezzel arányos lesz. Hiszen ha egy kézbe teszi az ügyet, akkor egy felelőse lesz. Ha ő nem csinálja a dolgát, egyszerűen kirúgja és kész. Na de 20 megbízási szerződést már probléma felmondani…
 7. Nem fog további hónapokat tölteni azzal, hogy várja, hogy a tróger ingatlanosok végre tegyenek valamit.
 8. És végül nem fogja oda adni az első ajánlattevőnek annyiért, amennyit ő hajlandó ajánlani, csak vigye már el végre…


Jó példa az ajánlás erejére az alábbi történet:

Barta Zsolt cimborám gitáros, aki aktívan zenél és tanít is, tudta, hogy mivel foglalkozom, és amikor az egyik idősebb növendéke úgy döntött, hogy eladja a VII. kerületi lakását, akkor engem ajánlott.

Megköszöntem, hogy gondolt rám, és egy gyors időpont egyeztetés után máris a lakáson voltunk a tulajdonossal.
Kedves hölgy volt, akivel minden részletet átbeszélve végül Prémium szerződést kötöttünk.
A legtöbben azt gondolják az ingatlanosról, hogy nem dolgozik semmit, ráadásul nagyon drága, éppen ezért egy erős ellenérzést tapasztalunk a legtöbb tulajdonos részéről általában.

Ajánlás okán azonban nem voltak sztereotípiák, nem kellett kiselőadást tartanom arról, hogy én NEM TUCAT-INGATLANOS vagyok, más a hozzáállásom, és mások az eredményeim. Rögtön a lényeges és fontos dolgokról tudtunk végre beszélni az első perctől kezdve, és a lakáseladás körülményeit tisztázva nekiálltam a munkának.

A profi hirdetésre több vevő is jelentkezett, végül pedig közel irányáras ajánlattal, kicsit több, mint egy hónap alatt megtalálta az új lakóját.

Ez egy igazi nyer-nyer-nyer üzlet volt.

 • A tulajdonos néhány héten belül eladta a lakását az elképzelésének megfelelő áron, ennek ő nagyon örült, és rendkívül hálás volt.
 • Az ajánló, Zsolt, tippadói jutalékot kapott az értékes információ fejében, aminek ő is örült, és rendkívül hálás volt.
 • A sztori szempontjából én vagyok a legkevésbé fontos. De én szintén nagyon örülök, és hálás vagyok azért, hogy mostmár nem csak Zsoltra, hanem az elégedett eladóra is számíthatok ajánlóként.

Ha eladnád a lakásodat, vagy ingatlant vásárolnál, fordulj hozzám bizalommal!

Címkék

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az adatvédelmi tájékoztatót.