Ár: 83.900.000 Ft Azonosító: 221193   


Eladó:
Kóré Norbert
Tulajdonos/Ügyvezető

+36-30-185 9806
kore.norbert @ ingatlan48.hu
Ingatlan adatok:
Vételár:83.900.000 Ft
(258.003 €)
Elhelyezkedés:1022 Budapest II. kerület
(Törökvész)
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Lakás / Tégla
Alapterület:81 m2
Szobaszám:2 + 2x½
Építés éve:1970
Tulajdonjog / bérleti jog:Tulajdonjog
Költözhető:60 napon belül
Állapot:Jó állapotú
Komfort:Dupla komfortos
Tetőtér:Legfelső emelet, nem tetőtéri
Szintek száma az épületben:3 szintes
Emelet:2. emelet
Lift:Nincs
Fűtés:Gáz - cirkó
Belmagasság:265 cm
Wc és fürdőszoba:Külön helyiségben
Erkély:Igen
Erkély mérete:14 m2
Akadálymentesített:Nem
Kertkapcsolatos:Nem
Honnan nyílik:Lépcsőházból
Kilátás:Panorámás
Kertre, parkra néző
Tájolás:délnyugat
Parkolás:1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban:Igen
Extrák:Légkondicionáló
Gépiesített
Beépített konyha
Tehermentes
Zöldben, madárcsicsergésben, nyugalomban, jó levegőn és mégis csak néhány buszmegállóra a várostól képzelik el új otthonukat? Jó lenne egy nagyméretű intim terasz ahová mindig jó kiülni egy kávéra vagy teára? Megkímélné magát a felújítási munkáktól, jó állapotú költözhető lakást keres? Ugyanakkor fontos a jó elrendezés, az elszeparált külön nyíló hálószobák? Ne keressen tovább, megtalálta!

Kizárólag csak a Mi kínálatunkban!

Lakás:
II. kerületben a Fillér utcai általános iskolánál, csendes kis utcában található, 1970 körül épült hatlakásos társasház, második emeleti (lift nincs), nappali plusz 3 hálós, nagy teraszos lakása eladóvá vált, melyhez saját zárható tároló és garázs is tartozik. A telek utcafronti részére helyezték el a házat, így belső része zárt zöld udvar, mely karbantartott, gyerekek számára ideális.  

A lakás délnyugati fekvésének és nagy ablakainak köszönhetően napfényes és csendes, jó alaprajzi elrendezésű, az alaprajzon feltüntetett méretek pontosak, a lakás mindhárom hálószobája külön bejáratú, a nappaliból és a közlekedőből érhetők el. Nagy terasza intim, nem látni rá sehonnan, ugyanakkor csodálatos kilátás nyílik róla a szemben elhelyezkedő Budai domboldalra. 

A lakásban található beépített bútorok (előtér-közlekedő-fürdő) és beépített konyhabútor a vételár részét képezik.

Helyiséglista:
Nappali: 21,7 nm
Szoba: 11,6 nm 
Szoba: 9 nm
Szoba: 9 nm
Konyha: 8,3 nm 
Fürdő: 5,5 nm 
Wc: 1 nm
Előtér közlekedő: 7,8 nm
Erkélyek: 14,3 nm

Az ingatlan 1/1-es tulajdon, tehermentes, lakás besorolású, társasházi albetét önálló tulajdoni lappal. A garázs osztatlan közös tulajdonú és a tulajdonosoknak elővásárlási joga van rá.

Műszaki állapot:
A lakás legfelső emeleti, a ház lapos tetős, mely jó állapotú karbantartott, beázás soha nem volt. Alapterülete a valóságban 81 m2 (tulajdoni lapon 77 m2), ebben az alapterületben a terasz fele benne foglaltatik. A lakás jó állapotban van, az utolsó nagy felújítás 2002-ben történt, amikor a teljes víz és villany hálózat felújításra került, a kondenzációs cirkó 2004-ben került beépítésre, a parketta 2017-ben újra felújításra került, az utolsó festés 2020-ban történt.

A lakás fűtését kondenzációs gáz cirkó kazán biztosítja (fűtés + meleg víz átalány: 16 000 Ft/hó), a nyári meleg enyhítésére 3 klíma található a lakásban. Ablakai dupla szárnyú fa ablakok. Az épület falazata 38 cm-es tégla falazat. Belmagasság: 265 cm

Közös költség: 15 000 Ft mely tartalmazza a vízfogyasztást, szemétszállítást és felújítási alapot is.

A lakáshoz 3,5 m2-es saját zárható tároló tartozik.

Közlekedés:
Tömegközlekedése megbízható, a 149-es busz megállója 1 percnyire található a ház kapujától, mellyel percek alatt a Széll Kálmán térre érkezik. A Szilágyi Erzsébet fasor gyalog se több 10 percnél.

Környék:
A lakás közelében több iskola is található, pl: Fillér utcai általános iskola, Szabó Magda Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola, Pasaréti Gimnázium. Bevásárlás szempontjából autóval 5 percre a Fény utcai piac és a pasaréti Aldi.

Ajánlom:
Ajánlom olyan családoknak akik 1-2 gyerekkel szeretnének egy csendes nyugodt környéken, jó tömegközlekedés mellett, közel a belvároshoz, egy kellemes elrendezésű, minden igényt kielégítő otthonban élni. 

Ha ilyen lakást keres, ne is keresse tovább, megtalálta. 

Eladó az Ön lakása is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni? ELADJUK AZ ÖN LAKÁSÁT IS!

KELLEMES NAPOT!