Ezzel 4 lépéssel biztosítjuk, hogy a lehető leggyorsabban és legmagasabb áron adjuk el az ingatlanod

Stratégia

Segítünk felkészíteni a lakásodat az eladásra. Megvizsgáljuk a jogi hátteret, megbeszéljük a szükséges javításokat és az eladás ütemezését. Az árazás során pedig megjelöljük a lehetséges célcsoportot, a várható maximális eladási árat és megcélozzuk az optimális hirdetési árat.

Marketing

Elkészítjük a profi hirdetési anyagot, amely megszólítja az ideális vevőt, egyúttal eléri, hogy meg akarja nézni az ingatlant. A stratégia szerint jelenítjük meg a hirdetéseket az ingatlan48.hu-n plusz az összes eredményt hozó ingatlan hirdetési felületen, végül a Facebook-on + Google-ben is.

Eladás

Harmadik lépésben a beérkező megkeresések minősítését és az előzetes információra épülő ingatlan bemutatást végezzük el. Itt akár több olyan vevőt is találhatunk egyidejűleg, akik meg akarják venni az ingatlant.

Lezárás

Ezen a ponton az időzítésen múlik minden. Elérjük azt, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy bár sok versenytársuk van, mégis van az az ár ahol azonnal lezárjuk az értékesítést. Mindezt biztonságos formában tesszük (írásos, pénzzel megerősített ajánlatokkal), nehogy a két szék között a padlóra essünk.

A fenti négy lépés megfelelő kezelésével érjük el, a 13%-kal magasabb eladási árat harmad annyi idő alatt.

Ismerősen csengenek az alábbi gondolatok?
 

 "Munkaidőben nem tudom felvenni a telefonot és nehezen kezelem, hogy olyan időpontban akarják megnézni a lakást, amikor nekem nem jó."

 "Nem szeretném, hogy nekem kelljen foglalkozni az eladással vagy telefonokat kelljen fogadnom, nem szeretnék fotókat, alaprajzott és hirdetési szöveget készíteni, hirdetéseket feladni, sokkal egyszerűbb ha szakember csinálja és valószínűleg gyorsabb is." 

 "Ismerem magam és tudom, hogy belemennék olyan alkuhelyzetbe, amibe nem kellene, sarokba lehetne szorítani." 

 "Nem értek az ingatlan eladáshoz, időm sincs rá, ezért profira akarom bízni."

 “Messze lakom az ingatlantól, nem tudom napi szinten mutogatni."

 “Nem akarom hallani, hogy nem tetszik a konyhám.”

Ha az alábbiak közül legalább egy nehézséget okoz, akkor jó helyen jársz!

Értékmegállapítás

Értékmegállapítás

Nem tudod mennyit ér az ingatlanod és hogyan állapítsd meg az eladási árat, vagy lakáscserét tervezel és nem tudod, hogy az eladással vagy a vétellel kezdj.

Időhiány

Időhiány

Munka és a család mellet nincs időd, hogy az eladással foglalkozz, fogadd a telefonokat, tájékoztasd az érdeklődőket és időpontokat egyeztess.

Önvédelem

Önvédelem

Félsz, hogy kit engedsz be a lakásodba, tartasz az alkudozó, értetlen, esetenként erőszakos emberektől.

Távolság

Távolság

Messze laksz az eladni kívánt ingatlantól és nehézséget okoz akár napi szinten mutatni az ingatlant.

Levesszük a válladról a terhet!
 

 Tulajdonosi szemlélettel, gondos gazdaként kezeljük ingatlanod, egészen a birtokba adásig.

 Piaci elemzést követően javaslunk egy hirdetési árat és egy értékesítési stratégiát.

 Felmérjük vevőink pénzügyi helyzetét, igény esetén bankfüggetlen hitelt intézünk, akár 30 nap alatt.

 Te csak beengedsz a lakásba, mi mutatjuk be az ingatlanod.

 A munkát mi végezzük, de az ajánlatokról Te döntesz.

 

INGATLANSZAKÉRTŐINK, AKIK ELADJÁK A LAKÁSODAT

Számtalan olyan lakástulajdonosnak segítettünk már eloszlatni a bizonytalanságát, mint amilyen TE is vagy. A tízmilliós szuterén pince-lakástól a fél milliárd forintos villaházig mindenféle ingatlannal volt már dolgunk. Mindezt Budapest ingatlanpiacán.

Kóré Norbert

Koré Norbert, Ingatlan szakértő

Norbinak 1994 óta hivatása az ingatlanszakma. Ő az Ingatlan48 ügyvezetője, és egyben a csapat műszaki szakembere is, ugyanis a kivitelező csapatával több mint 10 évig lakóparkokat épített. Egyaránt szakértője az lakásépítésnek és az értékesítésnek is. Ennek köszönhetően minden apró részletre van rálátása, ami az ingatlanokkal kapcsolatos. Mostanáig több mint 500 sikeres lakáseladásban vett részt.

Mlinárik Márton

Mlinárik Márton, Ingatlan szakértő

Marci az Ingatlan48 társtulajdonosa. Az ingatlanpiacon töltött 11 év alatt bejárta a szamárlétra minden fokát. A nulláról kezdte, majd milliomos üzletkötő, később cégtulajdonos és befektető lett. Mostanáig több mint 1000 lakáseladás zajlott le a cégei segítségével. Közgazdászként pontosan átlátja az lakáspiacon zajló folyamatokat és a gondolatait rendszeresen publikálja az Ingatlan48 szakmai blogján.

Nézd meg, hogy mit mondanak azok az ügyfeleink, akiknek már eladtuk a lakását!

A prémium csomag tartalma

Stratégiai konzultáció (tervezés) 

A teljes felújítás lesz a megoldás vagy a "kozmetika"? Hogyan árazd be a lakásod különleges tulajdonságait? Lakáscsere esetén az eladás az első, vagy a vétel? Minden kérdésedre személyre szabott választ kapsz a konzultácó során és közösen felállítjuk az értékesítési stratégiát.
 

Értékmegállapítás 

A hirdetőportálok kínálati árakat mutatnak, ezért félrevezetnek! Az értékmegállapítás során a valós eladási árak és az aktuális vevői kereslet figyelembevételével pontosan meghatározzuk ingatlanod értékét és a hirdetési árat.
 

Friss tulajdoni lapot kérünk le, beszerezzük a szükséges dokumentumokat 

Végignézve a tulajdoni lapot, illetve a társasház alapító okiratot, össze gyűjtjük azokat a dolgokat, amik akadályai lehetnek az eladásnak. Illetve beszerzünk minden szükséges papírt, mielőtt belevágunk a folyamatba, hogy ne kelljen az utolsó pillanatban kapkodnunk. Ezekre a dokumentumokra mindenképp szükség lesz az eladáshoz: (Társasház alapító okirat - Szervezeti és működési szabályzat - Energetikai tanúsítvány - Osztatlan közös tulajdon esetén használati megosztási szerződés).
 

Beszélünk a közös képviselővel 

Megtudjuk, hogy áll a ház anyagilag, és hogy milyen felújítási munkálatokat terveznek. Vevőként mindig kérdezd meg, hogy mit mondana Neked az épületről, ha még csak terveznéd, hogy oda költözöl! Ezek fontos szempontok lehetnek a vevői szemmel.
 

Felkészítjük a lakást az eladásra (home staging) 

Ez a kifejezés a lakásod eladásra történő felkészítését jelenti, és az ármaximalizáláshoz elengedhetetlen. A csomagban benne van az ingatlan eladásra való felkészítése fotózás előtt, hogy a lakás fotókon az látszon ami a vevőt érdekli. Alap feladat a zsúfoltság mentesítés, rendrakás, takarítás, "személytelenítés" és a "kozmetikázás".

Ha feltétlen szükségesnek látjuk, akkor szólni fogunk, hogy fesd ki a lakást és javítsd ki a hibákat! Ha az ajtó mögött nincs feltéve a parketta szegély vagy repedés van a falon, itt az ideje megcsinálni! A lényeg, hogy ne kelljen magyarázkodnunk a vevő előtt! 
 

Ingatlan fotózás / VR túra / Videó / Drón 

A fotó éri el, hogy az érdeklődő rákattintson a hirdetésedre. Ezért a profi anyag elengedhetetlen, ha a legjobb árat szeretnénk elérni a lakásodért.
Legyen látványos a csomagolás, hogy összefusson a nyál a vevő szájában. 

 

Speciálisan értékesítést támogató alaprajzot készítünk 

A képeken múlik, hogy kattintanak-e a hirdetésre, az alaprajzon pedig az, hogy személyesen is meg akarják-e majd tekinteni az ingatlant. Megfelelő alaprajzzal a legjobb vevők jelentkeznek, míg alaprajz nélküli hirdetésre a nézelődők. Speciális értékesítésre hangolt alaprajzot készítünk, melyből pontosan látható a lakás elrendezése. 
 

Ingatlanhirdetési szöveg írása 

Egy ingatlanhirdetés szövegezésében rejlik a legnagyobb potenciál, ezért a jól megírt szöveg kulcsfontosságú. A jó szöveg ismérve, hogy megszólítja az ideális vevőt, róla, neki szól, a jó szöveg eladja a gondolatot, hogy miért lesz jó az ideális vevőnek ott laknia, mitől lesz a Te lakásod az Ö otthona.
 

Ingatlan hirdetés 

Elkészült a hirdetési anyag. Most gondoskodunk róla, hogy minden potenciális vevőhöz eljusson. Ehhez használjuk az összes említésre méltó ingatlanhirdetési portált, és minden más platformot, ahol az ideális vevő megtalálható, pl social média, google hirdetés, youtube, belső adatbázisunk, weboldalunk, együttműködő partnerek, esetenként nyomtatott sajtót, molinót stb.
 

Hirdetés figyelés, elemzés 

Naponta ellenőrizzük a hirdetéseidet! Úgy jelennek-e meg, ahogy szeretnénk? Milyen új versenytársak jelentek meg, amióta feladtuk a hirdetést? Milyen versenytársak tűntek el azóta? A hirdetéseid megtalálhatók-e a keresési listában? Kiemelkednek a sokezer konkurens hirdetés közül? Gondoskodunk a folyamatos kiemelésről, nem sajnáljuk rá a pénzt!
 

Felvesszük a telefont 

Evidensnek tünik, de sajnos nem az, sokan vannak akik végig csinálták az előző 11 lépést, és nem veszik fel a telefont és van hogy vissza se hívnak.
Ha próbáltál már felhívni lakáshirdetéseket, tapasztalhattad...

 

Szűrjük az érdeklődőket 

A telefon csörögni fog. Sokat. És az érdeklődők nagy része teljesen fölöslegesen rabolja majd az idődet. Mielőtt időpontot egyeztetünk, kikérdezzük a telefonálót, hogy lássuk, van-e értelme, a bemutatónak. A célzott kérdések alapján kapunk annyi infót a vevőről, hogy el tudjuk dönteni, bemutassuk-e az ingatlant személyesen is. Itt sokat tud segíteni a videó és a virtuális séta. Ezek a technikák a legtöbb "első körös" bemutatót helyettesíteni tudják. 
 

Profi bemutatót csinálunk 

Annyi a feladatod, hogy gondoskodj róla, hogy a lakás a bemutatók során is a legjobb formáját hozza! Mi biztosítjuk a lakásfelkészítés lépéseit, így nem lesz nehéz dolgod. A többit mi intézzük.
 

Megkapod egy mestertárgyaló támogatását 

A vevő is jó üzletet akar csinálni, ezért alkudni próbál, ez természetes. Szerencsére a mi tapasztalatunkkal komoly ütőkártya kerül a kezedbe. Számos módszert használunk, hogy elérjük a megfelelő árat. Folyamatosan képezzük magunkat a témával kapcsolatban. Az alku nem csupán az árról szól, épp ezért egy jó tárgyaló a fizetési ütemezésben, birtokbaadási határidőben, és az egyéb kérdésekben is ideális feltételeket tud kialkudni.
 

Vételi ajánlat mellé mindig kérünk biztosítékot 

Megfelelő pénzügyi biztosíték melett nem fordulhat elő, hogy megegyezünk majd a vevő visszalép. Mivel vételi ajánlatot is csak írásban a részletekre kitérve, megbeszélve veszünk át és pénzbeni biztosítékot is kérünk, így tudjuk garantálni, hogy a vevő átgondolt, megfontolt döntést, hozott az ajánlat megtételekor és ez kizárja, hogy meggondolná magát.
 

Előkészítjük az adásvételt 

Mivel már előre összegyűjtünk minden igazolást és tanúsítványt, ezzel a ponttal gyorsan tudunk haladni. A vevő joga ügyvédet választani és a vevő is fizeti az ügyvéd diját, aki majd a szerződést szövegezi. Mindig előre kérünk szerződés tervezetet, amit továbbítunk és mi is figyelmesen átolvassuk, ha hibát találunk benne jelezzük.
 

Birtokba adáskor is jelen vagyunk 

Amint megkapod a teljes vételárat, át kell adnod az ingatlant abban az állapotban, ahogyan az az adásvételi szerződésben rögzítve lett. Ehhez szükséges a birtokba adási jegyzőkönyv, ezt mi biztosítjuk, visszük magunkkal a birtokba adásra. Ezzel a dokumentummal jelezzük a közművek felé, hogy mikortól fizet az új tulajdonos.

Ebben a hónapban a Prémium csomag mellé 3 db AJÁNDÉKOT adunk: 50.700- Ft értékben

A lakáseladás krízisálló stratégiája (e-book)

A lakáseladás krízisálló stratégiája (e-book)

A lakáseladás krízisálló stratégiája (e-book)

Az Professzionális eladás csapatjáték, megvan ugyan a csapatunk, de előfordulhat, hogy pályára kerül a tulajdonos is, ezért ajándékba adjuk a játék leírását.
értéke: 9.900 Ft

Hiteles Energetikai Tanúsítvány

Hiteles Energetikai Tanúsítvány

Hiteles Energetikai Tanúsítvány

Most a prémium csomaghoz ajándékba adjuk az eladáshoz szükséges energetikai tanúsítvány is.
értéke: 19.900 Ft

Közművek átírása

Közművek átírása

Közművek átírása

Kerüld el a papírmunkát és a sorban állást, az eladás utolsó lépését is elintézzük, ráadásul most fizetned sem kell érte.
értéke: 21.000 Ft

A Prémium csomag segítségével:
 

 magasabb eladási árat érhetsz el, mert azonnal a tettrekész ideális vevőket érjük el Neked  

 úgy lesz meg a pénz, amire szükséged van, hogy az egyéb feltételeid (pl: határidők, ütemezés) is teljesülnek  

 nem kell többet azon agyalnod, hogyan add el ingatlanodat, A-Z-ig megcsináljuk helyetted  

 Neked annyi lesz a dolgod, hogy kényelembe helyezed magad, és nézed ahogy dolgozunk, végül élvezed az eredményt  

Menj biztosra, a prémium csomagunk mellé 4 x garanciát kapsz

Visszahívunk

Visszahívunk

Igyekszünk mindig felvenni a telefont, viszont előfordul, hogy nem tudjuk, akkor garantáltan visszahívunk.

Ár garancia

Ár garancia

Értékmegállapítást követően a megállapított áron értékesítjük az ingatlanodat, nem törjük az árat.

Minden kérdést megválaszolunk

Minden kérdést megválaszolunk

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben nem ismerünk lehetetlent.

Sajátként kezeljük

Sajátként kezeljük

Mintha csak a saját otthonunkról lenne szó, ugyanolyan gondossággal kezeljük otthonodat is.

Jelentkezés menete a prémium csomagra

1, Töltsd ki az űrlapot, ami teljesen kötelezetség mentes. Kérlek adj meg egy idősávot, amikor visszahívhatunk és egy időpontot egyeztethetünk egy személyes találkozóra, vagy felteheted kérdéseidet.

2, Személyes találkozó alkalmával felmérjük otthonod és felteheted kérdéseidet. Még ekkor sem terhel semmilyen kötelezettség. Célunk, hogy megismerjük igényeid az ingatlanod előnyeit, hátrányait és megtaláljuk a számodra legideálisabb együttműködési formát. Ezután tudjuk meghatározni a szolgáltatás díját.

3, Ha úgy döntesz akár a helyszínen meg is állapodhatunk és kezdődhet a lakásod eladása.

MIT IS KAPSZ PONTOSAN, MIÉRT JELENTKEZZ?

 Személyre szabott konzultációt

 Elkészítjük a lakásod értékesítési stratégiát 

 Megállapítjuk az ingatlanod értékét

 Elkészítjük a professzionális fotókat és hirdetéseket az ingatlanodhoz

 A potenciális ügyfelekkel írásos vételi ajánlatot írunk és ha lehet megversenyeztetjük

 Biztositjuk a jogi hátteret, hogy az eladás zökkenőmetesen menjen

 3 Ajándék bónuszt kapsz 50.700- Ft értékben*

Ez az ajánlat csak korlátozott számban, és limitált ideig érhető el!
Jelentkezz most az űrlap kitöltésével!

NÉZD MEG, HOGY MIT MONDANAK AZOK AZ ÜGYFELEINK, AKIKNEK MÁR ELADTUK A LAKÁSÁT!

 

Miért bízzak meg ingatlan szakértőt?

Ha úgy érzed, hogy egyedül is boldogulsz, megvan a tudásod, időd és pénzed ahhoz, hogy a maximális árat érvényesítsd, tudsz fotózni, szöveget írni, ártárgyalni, értesz a lakás felkészítéséhez, akkor ne bízz meg szakértőt.

Az autódat is meg tudod javítani otthon, sőt, a lakásfelújításodat is meg tudod csinálni egyedül is. Csak utánajárás és gyakorlás kell hozzá, a youtube-on mindent megtalálsz. Aztán vagy sikerül, vagy nem.

Vagy dönthetsz úgy, hogy neked megvan a saját feladatod, munkád, családod, életed, és nem akarod magad kőművessé, autószerelővé, vagy ingatlanértékesítővé képezni, és akkor hívhatsz minket.

Érdemes tudnod, hogy a tapasztalatunk szerint az eladók nagy része, akik egyedül értékesítik az otthonukat, átlagosan 13%-kal alacsonyabb árat tudnak érvényesíteni, ahhoz képest, amit elérhetett volna szakértőink és prémium csomagunk segítségével. (Persze ez nem jelenti feltétlenül, hogy az általad elképzelt árhoz képest 13% lesz a többlet, hiszen ha irreális összeget szeretnél kapni, az nem fog menni és pont.) Ennek oka, hogy az eladók általában nem látják olyan komplexnek a lakáseladás feladatát, így számos, lényeges lépést kihagynak, vagy hanyagul végzik el azokat. Illetve az árak növekedése magával hozta azt is, hogy a vevők sokkal tájékozottabbak, ügyesebbek lettek. Hiszen mire megtalálják az “igazit” már számtalan lakástulajdonossal tárgyaltak. Az eladók viszont általában idő, energia és szakértelem hiányában nem tudják megszerezni azokat az ismereteket, amit a gyakorlott vevők…

Miért pont titeket bízzalak meg a lakásom eladásával?

Jók a referenciáink, garantáltan a legmagasabb piaci áron, a legrövidebb időn belül eladjuk az ingatlanod. Miért kisérleteznél mással? Kezdjünk bele és tapasztalni fogod a különbséget. 

Kevés ingatlannal foglalkozunk, kevés ügyfelünk van egyszerre. De éppen ezért minden megbízásunkat maximális odafigyeléssel kezeljük, hiszen bevételünk többsége az elégedett ügyfelek ajánlásából származik, ergo ha nem adunk el, nem lesz mit ennünk.

Nálunk jó kezekben lesz a legnagyobb vagyontárgyad eladásának ügye, garantáljuk, hogy ha van olyan vevő a piacon, aki olyan lakást venne, mint a tiéd, és a pénze is megvan rá, akkor mi rövid idő alatt megtaláljuk őt és elérjük a legjobb árat! 

Mi van, ha nem azt kapom, amit ígértetek?

Ha a megbeszéltek ellenére nem végezzük megfelelően a munkánkat, ha nem hoztunk neked legalább a minimális értékesítési árnak megfelelő ajánlatot, vagy olyat, amit írásban elfogadtál, akkor bármikor felmondhatod a megbízási szerződést.

Egy szóval nincs kockázatod.

A kockázat a miénk, hiszen ha felmondod a megbízásunkat, minden idő, energia és pénz, amit a lakásod eladásába fektettünk, a mi veszteségünk lesz.

 

 

Kizárólagos a Prémium megbízás?

Azok az eladók, akik 15 ingatlanközvetítőt bíznak meg az értékesítéssel, azt gondolják, hogy “most a város minden ingatlanosa az én lakásomra keresi a vevőt”.

De ez valójában nem így van!
Képzeld el hogy elromlott az autód, és kiviszed a garázssorra, ahol egymás mellett 3 autószerelő működik. Kihívod mindhárom mestert, és a következőt mondod nekik: “Uraim, akkor ez lenne a feladat. De csak annak fogok fizetni, aki először elkészül vele!”
A kérdés: Hányan fognak hozzá a javításhoz?

Amikor 15 ingatlanost bízol meg, akkor tulajdonképpen ugyanezt várod. Aztán csodálkozol, hogy nem történik semmi.

Ráadásul ha valamelyik megbízott ingatlanosnál születik egy ajánlat, szerinted azon lesz majd, hogy te a legjobb árat kapd? Hát nem.

Azon lesz, hogy az Ő ajánlatát fogadd el, bármi áron.

Ráadásul 15 megbízott ingatlanos 15 féle képpen, 15 féle áron fogja kínálni a lakást. Ha valaha nézegettél már lakáshirdetéseket, akkor láthattad, hogy milyen hülyén néz ki, hogyha egy ingatlant 15-en, 15 féle áron hirdetnek. Azt akarod, hogy az érdeklődők azt gondolják “Ez az a lakás, amit 15 iroda képtelen eladni”, vagy pedig olyan vevőkre számítasz, akik komolyan vesznek téged?

Azért tartalmazz kizárólagosságot a szerződésünk, mert így a hiba lehetőségét zárjuk ki azáltal, hogy a teljes értékesítési folyamat egy szakértő irányítása alatt van az elejétől a végéig. 

A legmagasabb eladási ár elérése a lehető legrövidebb idő alatt csakis úgy lehetséges, ha egyetlen, profi hirdetés fut az ingatlanról, egy valaki egyeztet az érdeklődőkkel és mutatja be az ingatlant, és egy valaki folytat tárgyalásokat, kezeli az ajánlatokat. Aki tud mindenről és gyakorlott az ártárgyalásban.

Egy ingatlan értékesítés során a csapatunk az alábbi munkákat végzi el azért, hogy minél gyorsabban, minél jobb áron adja el a rábízott ingatlant:

 • személyre szabott tanácsadás
 • értékmegállapítás
 • értékesítési stratégia felállítása
 • Speciális alaprajzkészítés, 3D alaprajz
 • földhivatali ellenőrzés
 • home staging vagy minimális rendezgetés az eladandó lakásban
 • profi fotózás, fotós utómunkák, 3D virtuális túra
 • az ingatlan hirdetés szövegének megírása
 • az eladó ingatlan adatainak elküldése a meglévő vevő bázisnak
 • az eladó ingatlan feltöltése ingatlan portálokra, majd a hirdetés fizetős kiemelése, hogy látható is legyen sok ingyenes ingatlan között
 • az ingatlan iránt érdeklődő telefonálók, e-mail üzenetet írók kezelése, további információk megosztása
 • a komolytalan érdeklődők kiszűrése
 • időpont szervezés, amikor a komoly vevőknek megmutatja az ingatlant
 • után követés, az érdeklődők hívása
 • áralku lefolytatása, írásban és pénzletéttel biztosítva
 • az adásvétellel kapcsolatos papírmunkák előkészítése az adásvételi szerződés ellenőrzése, ha kell ügyvéd ajánlása
 • az ingatlan átadása, birtokbaadás
 • Közművek átírása
 • kivitelező, szállító partnerek ajánlása

Láthatod, ez nem kevés munkát, és sok pénz és eneriga befektetést jelent. Szerinted ha több ingatlanosnak adod ki a feladatot, hányan és mennyi energiát fognak bele tenni, ha a matematikalag alig van esélye annak, hogy náluk folyik be a sikerdíj? Te a fenti listából mit végeznél el ingyen?

Ugyanakkor bárkivel együttműködünk, bárki hozhat vevőt az ingatlanra, bármelyik nagy cég képviselője vagy egyéni közvetítő, de lehet a szomszéd is vagy Te magad az ingatlan tulajdonosa akár a saját Facebook oldaladon keresztüli megosztás által. Szoktuk is kérni, hogy osszd meg a hirdetést és ha érdeklődő jelentkezik irányítsd hozzánk azzal, hogy teljes mértékben ránkbíztad az értékesítést, mi kezeljük a vevőket és az ajánlatokat is. 

Mi a garancia arra, hogy el fogjátok adni a lakásomat?

Az, hogy mi abból élünk, hogy lakásokat adunk el. Ha nem adunk el, nem eszünk. Ezért biztos lehetsz abban, hogy úgy kezeljük majd az ügyedet, mintha a sajátunk lenne. Ezért arra kérünk, hogy fontold meg az eladási szándékod és határozott döntést hozz az eladásról. Ebben segíthet az első, ingyenes és teljesen kötelezettség mentes valamint személyre szabott konzultációnk is.

Olyan ez mint amikor házat építünk (ebben is van gyakorlatunk). Ha elvállaltuk és nekilátunk az építkezésnek, akkor elég furán hangzana akár a mi szánkból, akár a  megbízónktól az a kijelentés, hogy "remélem sikerülni fog". Azt kell mondjam, hogy a remény kevés a megfelelő végeredményhez. Rengeteg munka, szaktudás, gyakorlat és probléma megoldó képesség szükséges egy ház felépítéséhez, úgy ahogy az értékesítéshez is.

Ezen kívül 4x-es garanciát adunk, végülis "ha már lud legyen kövér"! Ha mégsem azt kapod amit ígértünk akkor bármikor felmondhatod a megbízásunkat.

1. Visszahívási garancia:
Igyekszünk mindig felvenni a telefont, viszont előfordul, hogy nem tudjuk. De akkor garantáltan visszahívunk.

2. Ár garancia:
Vállaljuk, hogy a jelenlegi piaci környezetben elérhető legmagasabb áron értékesítük az ingatlanodat.
Amennyiben nem járunk sikerrel, mi fizetünk neked!
Ha nem sikerül eladnunk a lakásodat, de a megbízási szerződésünk lejártát követő 60 napon belül Te eladod a szerződésben szereplő áron, 200.000 Ft üti a markodat. Csak annyit kell tenned, hogy jelzed nekünk.

3. Tudás garancia:
Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben nem ismerünk lehetetlent.

4. Felmondhatóság garancia:

A szerződésünk (teljesítés előtt) bármikor felmondható.

 

Hány százalék a sikerdíj?

3% és 5% közötti megbízási díjjal dolgozunk, függ a területtől, a lakástól, illetve a feladat nagyságától. Ahhoz, hogy pontos árat tudjunk mondani, szükséges az ingatlan személyes megtekintése.

Minden esetben igyekszünk a sikerdíjunkat a tulajdonos által elvárt eladási áron felül érvényesíteni, így tulajdonképpen a jutalékot a vevő fogja kifizetni, és az eladónak “ingyen” segítettünk.

Van, aki olcsóbban is elvállalja.

Tudjuk. Elvállalja.

De el is adja?

És biztos, hogy tudja majd érvényesíteni a maximális árat?

Közlekedhetsz Trabanttal és Mercivel is. Mindkettő gépnek az a dolga, hogy elvigyen A pontból B pontba, és mindkettő meg is teszi. De abban biztosan egyetértünk, hogy van különbség.

 

A helyzet az, hogy mi átlagosan a lakások értékének a 2%-át költjük el marketingre és ha nincs hasznunk az egész ügyleten, egyszerűen nem tudjuk vállalni a feladatot. Egyébként pedig hidd el, hogy jobb neked kifizetni 4,5%-ot egy sikeres eladás után, mint az a 2%, amit végül nem kell kifizetned, mert az ingatlanos az égvilágon semmit nem csinál és nem képes eladni a lakásodat.

Mikor kell fizetni?

Az első pénzmozgásnál fogunk elszámolni, miután aláírtad az adásvételi szerződést, és átvetted a vevőtől a foglalót.

A sikerdíjon felül milyen költségekkel kell még számolnom az eladást illetően?

Amennyiben 5 éven belül szerezted az ingatlant, adót kell majd fizetned, ha az eladási ár magasabb, mint amennyi a szerzés kori érték volt. (A sikerdíj összege levonható!)

Ha a lakásodon van teher, tartozás, jelzálog, stb., ezeknek a törlése a tulajdonos dolga, tehát az esetlegesen felmerülő költségek is téged terhelnek majd. Ilyen lehet a végrehajtás költsége, az előtörlesztés díja, valamint a földhivatali eljárási díj.

Ingatlan adásvétel esetén a törvény előírja, hogy energetikai tanúsítványt kell készíttetni, ez a tulajdonos költsége és feladata, bár ezt jelenleg ajándékba adjuk ha ránk bízod az eladás feladatát.

Általában ezeken a költségeken, valamint a jutalékon kívül nem kell más kiadásra számítanod.

Mi van, ha mégis találok saját vevőt?

 

Egy prémium megbízás esetén, ha szabad kezet adtál és teljes mértékben ránk bíztad az eladást, akkor ha becsönget hozzád egy vevő, az logikus, hogy az a mi munkánk eredményeképpen történik. A legjobb ár és eladási feltételek elérése érdekében az érdeklődőt irányítsd hozzánk, és hagyd, hogy dolgozzunk. Ha valamit nem mi irányítunk annak ez eredményére nem tudunk garanciát vállalni. 

Hogyan zajlik az értékesítési folyamat?

1, Töltsd ki az űrlapot, ami teljesen kötelezetség mentes. Kérlek adj meg egy idősávot, amikor visszahívhatunk és egy időpontot egyeztethetünk egy személyes találkozóra, vagy felteheted kérdéseidet.

2, Személyes találkozó alkalmával felmérjük otthonodat. Még ekkor sem terhel semmilyen kötelezettség. Célunk, hogy megismerjük igényeid az ingatlanod előnyeit, hátrányait és megtaláljuk a számodra legideálisabb együttműködési formát. Ezután tudjuk meghatározni a szolgáltatás díját.

3, Ha úgy döntesz akár a helyszínen meg is állapodhatunk és kezdődhet a lakásod eladása.

A teljes folyamat részletes leírását a Prémium csomag tartalma résznél találod. Ide kattintva is eléred!

Kapcsolat

    

 

 Ingatlan48.hu

Copyright © 2017

Készítette: Webrakéta Kft.