Ingatlanok

Főoldal  /  Ingatlanok / Ingatlan adatlap

Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Pozsonyi út

Ár: 114.900.000 Ft
Kategória: Eladó
 • 127 m2
 • 4 szoba
 • 3. emelet
Leírás

***For english language please scroll down ***

Újlipótváros nyüzsgő utcájában, a Pozsonyi úton található Palatinus házakban kínálunk eladásra egy teljesen felújított, kiváló adottságokkal rendelkező, III. emeleti, 127 m2-es, 4 szobás, tágas családi otthont. Plusz extra tárolóval az étkező ablak alatt.

Kizárólagos hirdetés csak a mi kínálatunkban!

Ház:
Az 1910-ben épült társasház remek állapotú, impozáns, századfordulós, a már elnyert pályázatoknak és megtakarításnak köszönhetően folyamatosan karbantartott és két lifttel rendelkezik. Így a 3. emeleti lakást meg tudjuk közelíteni 2 lépcsőn és 2 lifttel, melyből az egyik a lakás szintjén a másik egy fél szinttel lejjebb vagy feljebb áll meg. A környék nívójának megfelelően értékes, jó lakóközösség jellemzi.

Lakás:
Zárt lépcsőházból érkezünk a lakás előterébe, mely kényelmes méretű és közvetlen kapcsolata van a kamrához, mely tároló funkciót tölt be, így a lakást kímélve azonnal van hely eltenni, amit nem szívesen viszünk beljebb a lakásba. Szintén innen nyílik, a kamrával szemben a lakás zuhanyzós fürdőszobája az egyik WC-vel, plusz a mosógép és a kondenzációs kombi cirkó kazán is.

Közlekedőn tovább haladva a nappali felé, a nappalival szemben találunk még egy méretes beépített gardrób szekrényt, plusz a szülő hálóból elérhető még egy gardrób szoba, tárolással nem lesz gond, ráadásul az étkező ablak alatti rész, ami egy korfolyosó zsákutca, szintén tárolóként használt, jelenleg a biciklik tárolására.

Zseniális elosztású lakás, érdemes tüzetesen megnézni az alaprajzon, hogy a lakásban 2 fürdőszoba, egy kádas és egy zuhanyzós, 2 mellékhelyiség, 3 gardrób és 4 szoba található, plusz a tekintélyes méretű étkező és a hozzá kapcsolódó konyha, mely modern gépekkel felszerelt, egyedien tervezett asztalos munka. Munkafelületeit tekintve praktikusan kialakított, időtálló és dekoratív gránit mosogatóval. 

A tágas nappali közvetlen kapcsolata az étkezővel tovább tágítja a tereket, ablakai, franciaerkélye a társasház belső udvarára néznek, így csendes, mégis a 3. emeletnek és nyugati fekvésének köszönhetően világos a szobákkal együtt.

A belső szoba (szülői háló) ablakából az udvar hosszanti irányban látható, így ellátni egészen a Radnóti Miklós utcáig. A szobának közvetlen kapcsolata van a kádas fürdőszobával és a lakás legnagyobb gardrób szobájával, illetve a fürdőszobán keresztül az étkezővel is.

Helyiséglista:
Nappali: 26,4 m2
Szoba: 20,5 m2
Szoba: 17,8 m2
Szoba: 9,6 m2 
Étkező: 17 m2
Közlekedő: 10 m2
Konyha: 5,5 m2 
Kádas fürdő: 7,2 m2 
Fürdő: 4 m2
Kamra: 4 m2
Gardrób: 3,7 m2
Gardrób: 1,2 m2
Wc: 1,2 m2
Francia erkély: 0,6 m2

Műszaki állapot:
A lakás teljes felújítása 2014-ben megtörtént, így itt már nem kell felújítással bajlódnia, egy festéssel költözhető a lakás.
A fűtés és melegvíz ellátásról a kombi kondenzációs gáz kazán gondoskodik, a hűtésről a klímák.
A nyílászárók hőszigetelő dupla üveggel szereltek és van redőny és szúnyogháló is rajtuk.
A konyhabútor egyedileg gyártott és gépesített, gránit mosogatóval, mely a lakás részét képezi, úgy mint a közlekedőben található beépített szekrény és a beépített fürdőszoba bútorok is. 

Fűtés költség csak télen: 18.000- Ft/hó (gázszámla)
Közös költség: 32.000- Ft, mely tartalmaz felújítási alapot, biztosítást, lift karbantartást és felügyeletet, az épület víz és villanyfogyasztását és szemétszállítást is. Friss infó a közös költség emelése, visszont tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is.

Környék:
A legendás történelmi és építészeti örökségéről és összetartó lakóközösségéről híres városrészt Budapesten mindenki ismeri. Külföldiek számára is vonzó sétálóutcáin a legsokszínűbb vendéglátás zajlik. A környék infrastruktúrája páratlan. A rugalmas közlekedést a 4-es 6-os villamos és 3-as metró közelsége biztosítja. A lakás mindössze néhány percnyire van a Duna parttól, ahol a parkolási lehetőségek is jól kiépítettek. A háztól pár perc sétára található több emblematikus hely, mint pl. a Szent István Park. A városrész saját kulturális fesztivállal rendelkezik, ez a Pozsonyi Piknik, az itt élők valóban formálják és megélik a közösségi életet. Néhány percnyire található a lakástól egy nagyobb bevásárló központ is. 

A kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a hangulatos és biztonságos környezet garantált!

Közlekedés, parkolás:
Remek közlekedés jellemző a környékre. Pár perc sétával elérhető a 4-6-os, 2-es villamosok, a 75-ös, 76-os trolik, valamint a menetrend szerint közlekedő  dunai hajójáratok. Parkolás: lakcím bejelentés után ingyenes (2.000,-ft/év)

Ajánlom:
Azoknak az igényes családoknak, akik imádják a Duna és a Margitsziget közelségét, akik szeretnék mindennapjaikban élvezni a prémium lokáció és kiváló közlekedés kényelmét. Befektetésnek kiadásra is kiváló. Ketté osztásával még nagyobb hozam érhető el.

Ha ilyen lakást keres, ne is keresse tovább, megtalálta. HÍVJON FEL!

Az ingatlanhoz VR túra érhető el, megtekintése egyeztetett időpontban online lehetséges.

***

In the bustling street of Újlipótváros, on the Palatinus houses on Pozsonyi út, we offer for sale a completely renovated, III. upstairs, 127 m2, 4-room, spacious family home. Plus extra storage under the dining room window.
Exclusive advertisement only in our offer!

House:
Built in 1910, the condominium is in excellent condition, imposing, turn-of-the-century, constantly maintained thanks to the tenders and savings already won, and has two elevators. Thus, we can approach the 3rd-floor apartment with 2 stairs and 2 elevators, one of which stops at the level of the apartment and the other one and a half levels lower or higher. It is characterized by a valuable, good residential community according to the level of the area.

Apartment:
We arrive from the closed staircase to the foyer of the apartment, which is conveniently sized and has a direct connection to the chamber, which serves as a storage function, so sparing the apartment, there is room to do immediately, which we are reluctant to take inside the apartment. It also opens from here, opposite the chamber, the apartment has a bathroom with a shower and one of the toilets, plus a washing machine and a condensing combi circulating boiler.
On the way to the living room, opposite the living room, we find a large built-in wardrobe, plus another wardrobe room from the parent bedroom, storage will not be a problem, and the dining area under the window, which is a corridor dead-end for storing bicycles.

Ingeniously distributed apartment, it is worth checking closely on the floor plan that the apartment has 2 bathrooms, a bath and a shower, 2 toilets, 3 wardrobes, and 4 rooms, plus a prestigious dining room and associated kitchen, equipped with modern appliances, uniquely designed Carpenter work. With a practical, durable, and decorative granite sink in terms of work surfaces.

The spacious living room's direct connection to the dining room further expands the spaces, its windows, and French balcony facing the inner courtyard of the condominium, so it is quiet, yet bright thanks to the 3rd floor and west facing position along with the rooms.
From the window of the inner room (parent's bedroom), the courtyard can be seen in the longitudinal direction, so it can be reached all the way to Radnóti Miklós Street. The room has a direct connection with the bathroom with a bathtub and the largest wardrobe room in the apartment, as well as with the dining room through the bathroom.

Technical status:
The apartment was completely renovated in 2014, so you don't have to bother with renovation here, the apartment can be moved with a painting.
The heating and hot water supply are provided by the combi condensing gas boiler, and the cooling is provided by the air conditioners.
The windows are fitted with insulating double glazing and have shutters and mosquito nets.
The kitchen furniture is individually manufactured and mechanized, with a granite sink that is part of the apartment, as is the built-in closet in the hallway and the built-in bathroom furniture.
Heating cost only in winter: 18,000- HUF / month (gas bill)
Common cost: 32,000 HUF, which includes renovation fund, insurance, elevator maintenance and supervision, water and electricity consumption of the building, and garbage collection. Fresh info on raising the common cost, but also includes unlimited water consumption.

Area:
The part of Budapest famous for its legendary historical and architectural heritage and cohesive residential community is known to everyone. Its pedestrian streets, which are also attractive to foreigners, offer the most diverse hospitality. The infrastructure of the area is unparalleled. Flexible transport is provided by the proximity of tram 4, 6, and metro 3. The apartment is only a few minutes from the banks of the Danube, where parking is well developed. There are several iconic places within a few minutes walk of the house, such as St. Stephen's Park. The district has its own cultural festival, this is the Bratislava Picnic, the people who live here really shape and live the community life. There is also a larger shopping center a few minutes from the apartment.
There is no doubt about its excellent location, the cozy and safe environment is guaranteed!

Transport, parking:
The area has great transport links. Trams 4-6, 2, trolleys 75 and 76, as well as scheduled Danube ferries are a few minutes ’walk away. Parking: address free of charge after registration (2,000 HUF / year)

I recommend:
For discerning families who love the proximity of the Danube and Margaret Island, who want to enjoy the convenience of a premium location and excellent transport in their everyday lives. It is also excellent for investment spending. By dividing it in two, an even higher yield is achieved.
If you are looking for such an apartment, look no further, you have found it. CALL ME!
A VR tour is available for the property, it can be viewed online at an agreed time.

Paraméterek
 • Település: 1137 Budapest XIII. kerület
 • Településrész: Újlipótváros
 • Közterület: Pozsonyi út
 • Tranzakció típusa: Eladó
 • Ingatlan típusa: Lakás / Tégla
 • Alapterület: 127 m2
 • Szobaszám: 4
 • Építés éve: 1910
 • Tulajdonjog / bérleti jog: Tulajdonjog
 • Állapot: Felújított
 • Komfort: Dupla komfortos
 • Szintek száma az épületben: 6 szintes
 • Emelet: 3. emelet
 • Lift: Van
 • Fűtés: Gáz - cirkó
 • Belmagasság: 360 cm
 • Wc és fürdőszoba: Külön is egyben is
 • Erkély: Igen
 • Erkély mérete: 1 m2
 • Akadálymentesített: Nem
 • Honnan nyílik: Lépcsőházból
 • Kilátás: Udvarra néző
 • Tájolás: nyugat
 • Parkolás: Közterületen parkolás
 • Extrák: Légkondicionáló, Riasztó, Gépiesített, Beépített konyha, Tehermentes
Térkép
Nyomtatás
Készítette: Webrakéta Kft.